Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با تأکید بر رویکرد ایجاد زنجیره ارزش افزوده در صنایع پالایشی گفت: امیدواریم در حوزه واگذاری‌ها در صنعت پالایش، نگاه بنگاه‌داری اتفاق بیفتد و منابع حاصل از واگذاری‌ها، صرفه توسعه و اجرای پالایشگاه‌ها شود.

به گزارش خبرنگار شانا، جلیل سالاری امروز (سه‌شنبه، ۲۴ اسفندماه) در آیین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت اظهار کرد: شرایط کشور به گونه‌ای است که نوع نفت‌ خام مرتب در حال سنگین شدن بوده و درصد انواع نفت‌ خام‌ سبک بسیار محدود است، گفت: بنابراین ضرورت دارد بحث ارتقای کیفی به‌ویژه نفت کوره، که مزایای محیط زیستی دارد و سبب ایجاد زنجیره ارزش افزوده در صنایع پالایشی می‌شود، توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست و رویکرد ما این است که مواد نیمه خام را به سمت زنجیره ارزش سوق دهیم و پتروپالایشگاه شهید سلیمانی نیز در همین زنجیره ارزش قرار می‌گیرد.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش گفت: امیدواریم بتوانیم همچون دیگر حوزه‌ها، در عرصه دانش فنی نیز در حوزه برون‌مرزی ورود کنیم.

سالاری با تأکید بر اینکه پژوهشگاه صنعت نفت در گذشته در تأمین دانش فنی پروژه‌های مهمی نظیر طرح ایزومریزاسیون پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند و یک پالایشگاه در کشور سوریه با صنعت پالایش همکاری داشته است، تأکیدکرد: سومین طرح همکاری با پژوهشگاه صنعت نفت در عرصه پالایش نیز در پالایشگاه بندرعباس انجام شد که امیدواریم این دانش هم که از مرحله پایلوت به مرحله تجاری‌سازی رسیده است، نتیجه بخش باشد.

وی با اشاره به اینکه یک پروژه همکاری با پژوهشگاه صنعت نفت در پالایشگاه خوزستان نیز پیش‌بینی شده است، گفت: امیدواریم پژوهشگاه صنعت نفت این پروژه را نیز در اولویت کاری خود قرار دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: خوراک پالایشگاه ۱۸۰ هزار بشکه‌ای خوزستان نیز نفت خام سنگین است که امیدواریم این همکاری با پژوهشگاه در حوزه تبدیل فرآورده‌ها با محصولات با ارزش افزوده نیز انجام شود.

سالاری تصریح کرد: الگویی که در زمینه تولید محصولات سبک در پالایشگاه بندرعباس برنامه‌ریزی شده است، یک الگوی به صرفه در زمینه تولید کک اسفنجی است.

وی گفت: یکی از مهمترین مشکلات ما در حوزه توسعه صنایع پالایشی بحث تأمین لیسانس بوده که خوشبختانه با همکاری پژوهشگاه مرتفع شده است و می‌توانیم افتخار کنیم که این دانش صددرصد در داخل کشور قابل تامین است.

سالاری بیان کرد: خوشبختانه با رویکرد و اقدام‌های مثبت دولت محترم، ظرفیت تأمین منابع با استفاده از مزایای طرح تنفس خوراک و منابع بانکی در داخل کشور فراهم شده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی جلیل سالاری پژوهشگاه صنعت نفت پژوهشگاه صنعت نفت صنایع پالایشی زنجیره ارزش ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت

استاندار خراسان شمالی گفت: ناترازی بانک‌های استان، نسبت مصارف به منابع بانک‌ها و ایجاد خط اعتباری ویژه برای خراسان شمالی در جلسه هفته آینده هیئت دولت مطرح خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمدرضا حسین‌نژاد امروز _ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت _ در اختتامیه جشنواره امتنان اظهار کرد: کارگران به‌عنوان سازندگان واقعی کشور در عرصه تولید هستند و پیشرفت کشور در گرو وجود این نیروهای متعهد و ماهر است.

وی افزود: خوشبختانه نیروهای خلاق و متخصص در جامعه کارگری کم نیست و حضور بیش از ۵۰۰ نفر در جشنواره امتنان امسال نشان از سطح توانمندی‌های آنان دارد.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه چرخه حرکت استان در صنعت پیشرو است، خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری استان تأمین آب است که در ردیف بودجه مجلس قرار گرفته لذا انتقال آب به داخل استان منجر به تحول و توسعه صنایع و کشاورزی می‌شود.

حسین‌نژاد به عملکرد مطلوب شرکت‌های دانش بنیان استان در سطح کشور اشاره داشت و گفت: دو هزار میلیارد تومان پروژه برای شرکت‌های دانش بنیان شهرستان گرمه تعریف شده است.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش در استان خاطرنشان کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های گوشت، فرش، گیاهان دارویی و فولاد و..‌. است که برنامه توسعه و تکمیل آن‌ها تهیه شده است.

وی افزود: این زنجیره‌های ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارند تا در ابعاد مختلف توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد گفت: موضوع ناترازی بانک‌های استان، نسبت منابع به مصارف و نیاز استان به خط اعتباری ویژه در جلسه هیئت دولت هفته آینده مطرح می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فراهم کردن بستر صادراتی از ضروریات است، افزود: در حال حاضر با ۳۸ کشور صادرات داریم اما تعهد ارزی مهم‌ترین مشکل صادرکنندگان است که هفته آینده در جلسه هیأت دولت این موضوع را مطرح خواهیم کرد.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با حوزه کارگران ساختمانی گفت: مشکلات این حوزه باید پیگیری شود اما اگر بخواهم از محل اعتبارات تملک دارایی شهرداری‌ها اعتباری را تخصیص دهیم، اعتبار ایجاد جایگاه ویژه برای کارگران فصلی و ساختمانی را اختصاص خواهیم داد بنابراین این موضوع در تمام شهرستان‌ها دنبال شود.

وی تاکید کرد: حل مشکلات بیمه کارگران از سوی سازمان تأمین اجتماعی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با توجه به ظرفیت قانون با جدیت پیگیری شود.

کد خبر 749850

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم
  • سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش مازندران افزایش پیدا کند
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی