Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: برنامه هایی برای تبدیل و کاهش خروجی گازهای فلر (مشعل) در نظر داریم که آماده اجرا هستند.

جعفر توفیقی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با بیان اینکه برنامه ریزی برای جمع آوری گازهای مشعل با وزارت نفت است و ما می توانیم مجری باشیم اما برای این مهم چندین برنامه را می توانیم اجرایی کنیم، اظهار کرد: بر اساس برنامه های تدوین شده می توانیم از گاز های فلر برای تزریق به میادین نفتی برای ازدیاد برداشت یا تبدیل به محصولات با ارزش دیگر استفاده کنیم، همچنین می توان با ایجاد ساز و کارهایی میزان خروج آنها را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر هم می توان ازگازهای موجود استفاده بیشتری کرد و و هم با ایجاد بازنگری ها در طراحی سیستم میزان خروج گاز های مشعل را کاهش داد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر طرحی در این راستا در حال اجرا نداریم گفت: مطالعات در این راستا انجام شده و منتظر دریافت پیشنهاد هستیم. برخی شرکت ها این پروژه ها را دریافت می کنند؛ در این شرایط ما بعد از آن ها می توانیم طرح ها را ارائه دهیم و همکاری کنیم.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به میزان تاثیر گذاری طرح های پژوهشگاه در جمع آوری گازهای مشعل گفت: طرح های مطالعه شده بسیار عملی و قابل اجرا و اثبات شده هستند. اینکه می توانیم گاز فلر را به محصولات دیگری تبدیل کنیم اثبات شده است و دانش اجرای آن را داریم؛ فقط کافی است شرکت هایی که این پروژه ها را دریافت می کنند قراردادهای خود را منعقد کنند و بعد ما به عنوان همکار کار را پیش ببریم.

کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب در پالایشگاه ها و پتروشیمی ها

توفیقی با اشاره به طرح های محیط زیستی پژوهشگاه صنعت نفت، اظهار کرد: در این حوزه پژوهشگاه فعالیت های متعددی دارد. یکی از این فعالیت ها این است که خاک های آلوده به مواد نفتی را با آخرین تکنولوژی ها پاک و قابل استفاده برای فضای سبز می کنیم.

وی با بیان اینکه در همین راستا پساب های صنعتی را تبدیل به آب های قابل استفاده می کنیم و حتی مصرف آب پالایشگاه ها و پتروشیمی ها را نیز تا ۳۰ درصد می توانیم کاهش دهیم، گفت: این طرح در چند مورد اجرا شده و استارت آن در چند پالایشگاه زده شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: گازهای مشعل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گازهای مشعل پژوهشگاه صنعت نفت گازهای مشعل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۲۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشم امینی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ زنی شبکه فاضلاب شهر شازند، با اشاره به اجرای شتابان پروژه‌های حوزه آب‌رسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تامین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و  دولت سیزدهم تاکیدات فراوانی بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تامین رفاه و آسایش مردم دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی صنعت آب و فاضلاب به دولت در حوزه تامین زیرساخت‌های توسعه پایدار گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ نفر جمعیت کشور تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند که یکی از این پروژه‌ها تصفیه خانه فاضلاب شازند است تا با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیت‌های منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود.

وی گفت: آبرسانی به حدود ۵.۷ میلیون نفر، از دیگر پروژه‌های در دست اقدام است که در این راستا ۲۵ پروژه در دولت برنامه‌ریزی شد و هم‌اکنون ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده است که یکی از آنها طرح مهم آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی است که شهر آستانه، شازند و ۱۰ روستا را از آب شرب کیفی برخوردار خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر نگاه دولت به تامین آب شرب سالم در تمام نقاط کشور گفت: به همین منظور اعتباراتی از سوی دولت در نظر گرفته شده و ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شازند اختصاص داده شده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی نیز گفت: تامین پایدار کمی و کیفی آب مناطق روستایی در قالب جهاد آبرسانی در قالب برنامه‌ای به دولت ارائه شد و برای آبرسانی پایدار ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شد که طی دو سال گذشته این طرح در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

امینی از جهاد آبرسانی به عنوان یکی از طرح های اثرگذار و موفق نظام اسلامی یاد کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی در برخی نقاط محروم که شبکه آبرسانی نداشتند و امکان تامین آب نیز وجود نداشت طرح‌های آبرسانی اجرا شده یا در حال اجراست. در شهرستان شازند نیز با اقدامات انجام شده و احداث تصفیه خانه و اجرای طرح آبرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی از مردم شازند خواست نسبت به خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند تا با جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن بتوان چرخ‌های صنعت این منطقه را به گردش درآورد و نیازی به کمبود آب احساس نشود و با رونق صنعت زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب گازهای گلخانه ای در یک ماده متخلخل جدید 
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • شاه کلید مهار تورم
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی