Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-03@16:16:26 GMT

آیین‌نامه اداره پژوهشگاه صنعت نفت تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۸۹۰۲

آیین‌نامه اداره پژوهشگاه صنعت نفت تدوین می‌شود

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت از اداره پژوهشگاه صنعت نفت مطابق آیین‌نامه در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، مهدی علی‌مددی بعدازظهر سه‌شنبه (۲۴ خردادماه) در آیین تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید پژوهشگاه صنعت نفت در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت، ضمن ابراز امیدواری برای موفقیت رئیس جدید پژوهشگاه به‌عنوان مرکزی بسیار کلیدی برای صنعت نفت، با اشاره به نام‌گذاری امسال با عنوان «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» ازسوی مقام معظم رهبری و تأکید وزیر نفت بر آن گفت: نگاه و اقدام‌های وزیر نفت به مراکز پژوهشی و دانشی و کار پژوهش در سطح صنعت نفت، بسیار دقیق و متمایز است و ایشان در این زمینه توجه و پیگیری ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ابتدای دوره جدید وزارت نفت، چالش اداره نیروی انسانی پژوهشگاه یکی از دغدغه‌های معاونت توسعه مدیریت و سرمایه‌انسانی بود، گفت: کسر حق اعضای هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت در دوره قبل نارضایتی‌هایی را به‌دنبال داشت و در دولت جدید نشست‌هایی با اعضای هیئت‌علمی و دیگر اعضا داشتیم و نتایج خوبی به‌دست آوردیم که در اداره آینده پژوهشگاه تأثیرگذار است.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه‌ انسانی وزیر نفت با بیان اینکه نگاه دولت سیزدهم به پژوهشگاه صنعت نفت نگاهی مترقی است، گفت: تلاش می‌کنیم این بخش توسعه یابد و برندی در سطح کشور، خاورمیانه و دنیا برای حوزه صنعت نفت و گاز باشد.

علی‌مددی نخستین خلأ احساس‌شده در جریان نشست‌های مختلف درباره پژوهشگاه صنعت نفت را نداشتن آیین‌نامه برای اداره این مرکز برشمرد و گفت: با همکاری آقای زیدی‌فرد، معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت، گروهی کارشناسی تشکیل شد تا این موضوع دنبال شود و با تدوین چنین آیین‌نامه‌ای، بسیاری از مشکلات منابع انسانی پژوهشگاه حل می‌شود. از آنجا که‌ ریاست‌ جدید این مرکز با برنامه مدون به این عرصه پا گذاشته‌، انتظار می‌رود با تصویب این آیین‌نامه، مسیر برای ریاست هموار شود.

جایگاه حقیقی پژوهشگاه احیا می‌شود

وی با اذعان به اینکه همواره از گذشته برای جذب نیرو در پژوهشگاه صنعت نفت، حساسیت‌های ویژه‌ای وجود داشته است، گفت: این مرکز می‌تواند تعیین‌کننده آینده صنعت نفت باشد و جذب نیروی آن نیز با دقت و وسواس خاصی انجام شده است و تعیین شرایط سخت برای نیروی انسانی پژوهشگاه با هدف و برنامه این مرکز منافات دارد.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت با تأکید بر اینکه لزوم احیای جایگاه حقیقی پژوهشگاه توجه به نیروی انسانی است، گفت: در ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، توجه به نیروی انسانی چنین مراکزی لحاظ شده است.

علی‌مددی در تشریح این موضوع تصریح کرد: در ماده ۱۰ آمده است آن دسته از واحدها از جمله پژوهشگاه صنعت نفت، دانشگاه صنعت نفت و مؤسسه مطالعات در حوزه منابع انسانی از سایرین مستثنی هستند؛ یعنی باید قوانین مالی و قوانین نیروی انسانی آنها، مترتب با خود مرکز دیده شود. برای نمونه این مراکز می‌توانند مطابق با قانون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هیئت‌علمی جذب کنند که ظرفیت خوبی به‌شمار می‌آید و حتی نظام جبران خدمات نیز بر اساس وزارت علوم تعریف شده است که اگر غیر از این بود، چطور می‌توانستیم نیروی تحصیل‌کرده نخبه و عضو هیئت علمی را که خواهان زیادی دارد، در این مراکز جذب و حفظ کنیم.

وی در جمع‌بندی مسائل مطرح‌شده گفت: بنابراین برای اینکه پژوهشگاه در جایگاه حقیقی خودش قرار گیرد، تدوین و تصویب آیین‌نامه متناسب با فعالیت این مرکز ضروری است تا بتوانیم محدودیت‌هایی را که برای پژوهشگاه ترسیم‌شده از میان برداریم.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت در پایان تأکید کرد: از نظر خبرگان صنعت نفت و بیرون از صنعت از جمله وزارت علوم و معاونت‌های کلیدی شرکت‌های اصلی برای تحقق جایگاه اصلی پژوهشگاه استفاده می‌کنیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: مهدی علی مددی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی پژوهشگاه صنعت نفت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی معاون توسعه مدیریت و سرمایه پژوهشگاه صنعت نفت انسانی وزیر نفت نیروی انسانی آیین نامه هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی استاد جامعة المصطفی العالمیه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: حضرت آیت الله خامنه‌ای از محضر پدر بزرگوار بهره گرفتند و بحث قرآنی را تحت تاثیر سیدهاشم میردامادی پدربزرگ مادری خود که در مسجد گوهرشاد تفسیر می‌گفتند و بحث انس با قرآن را تحت تاثیر مادر فرا گرفتند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی افزود: حضرت آیت الله خامنه‌ای ۶ سال محضر علامه طباطبایی را درک کردند و در تفسیر قرآن تحت تاثیر استاد خود بودند.

وی گفت: حضرت آیت الله خامنه‌ای را می‌توان محصول سه مکتب شیعی حوزه مشهد، نجف و قم دانست، و سیره حوزوی ایشان هم اشرابی از تعبد حوزه مشهد، عقلانیت حوزه قم و ولایت مداری حوزه نجف است.

دبیر علمی همایش بین المللی حضرت آیت الله خامنه‌ای گفت: تفسیره سوره برائت ایشان در ۷۰۰ صفحه ارائه شده که حاصل زحمت آقای ربانی است.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی به سابقه تفسیر آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و افزود: ایشان سال ۱۳۵۸ هفته‌ای یکبار به قم آمده و تفسیر می‌گفتند همچنین رهبر انقلاب سال ۶۰ تا ۶۱ برای پاسداران تفسیر سوره‌های حشر و جمعه، ممتحنه، مجادله را می‌گفتند و سال ۶۹ -۷۰ تفسیر حمد را برای دانشجویان می‌گفته است.

وی بر اهمیت و جایگاه مرجعیت علمی قرآن در اندیشه حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره نمود و اظهار داشت: رهبر انقلاب تصریح دارند که «مساله قرآن و مرجعیت قرآن و رجوع به قرآن و استفهام از قرآن در مسائل گوناگون فکری، عملی، اجتماعی، سیاسی، حکومتی و ... خیلی چیز مهمی است. ما واقعا در این زمینه‌ها کم کاریم».

دبیر کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب بر موضوع جهت دهی به علوم انسانی بر اساس مبانی قرآنی تأکید نمود و با بیان این که علوم انسانی فعلی باید تحولات عمیق و پایداری داشته باشد، یادآور شد: رهبر انقلاب علوم انسانی فعلی را ترجمه قبل و شکل گرفته مبانی اومانیستی و سکولاریستی دانسته‌اند، از طرفی هدایت قرآن را عام و شامل تمام علوم می‌دانند که در مبانی و اهداف تاثیرات بسزایی دارد؛ ایشان ضمن تصریح بر اهمیت بازشناسی علوم انسانی بر اساس قرآن به تولید علوم انسانی قرآن بنیاد تاکید دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی سپس به تاثیر این کنگره بر فضای دانشگاهی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۳۳ پایان نامه ارشد و دکتری در مراکز مختلف تحت تاثیر این کنگره گرفته شده است.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر مرجعیت علمی قرآن کریم گفت: براساس تاکیدات رهبر انقلاب دو واحد درس مرجعیت قرآن در برخی دانشگاه‌ها و جامعة المصطفی العالمیه ارائه می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی در بخش پایانی سخنان خود به اهداف و رویکرد‌های کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ مرکز علمی، حوزوی و دانشگاهی در این کار عظیم مشارکت کردند و ۱۶ کارگروه علمی در راستای برگزاری این کنگره هم شکل گرفته است.

وی معرفی کتاب ها، مقالات، پایان نامه‌ها و سایت‌ها مبتنی بر ۷۰۰ ریز موضوع را از جمله دستاورد‌های دبیرخانه این کنگره دانست و اظهار داشت: در این کنگره بیش از ۵۳ نشریه و ۲۲ ملی علمی پژوهشی مقالات برگزیده را چاپ خواهند کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب یادآور شد: ۲۱۱ پیش نشست و ۷۸ کارگاه آموزشی، ۱۵ کرسی مرتبط با کرسی‌های ترویجی نظریه پردازانه در ۳۰ شهر و ۱۵ استان برگزار و ۲ هزار و ۵۰۰ چکیده و حدود  هزار و ۹۰۰ مقاله هم دریافت شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی به دریافت مقالات همایش به ۲۱ زبان زنده دنیا اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا این کنگره در شهر‌های متعدد ایران برگزار شود، لذا در داخل کشور شهرهای تهران، قم، مشهد، اصفهان، تبریز و شیراز انتخاب و در خارج از کشور نیز در کشور‌های لبنان و سوریه، هند، افغانستان، پاکستان، اندونزی و برخی از کشور‌های آفریقایی اعلام آمادگی کردند.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت