Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه پژوهشگاه در زمینه تولید روغن‌های پایه ۲ و ۳ آمادگی لازم را دارد، اظهار کرد: تولید این گروه از روغن‌ها در سه مرحله نمونه‌گیری، طراحی فرآیندها و آزمون پایلوتی قابل انجام است و سرانجام می‌توان با ایجاد تغییرات لازم روی آن، روغن‌های گروه ۲ و ۳ را تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، اکبر زمانیان در نشست مشترک با مدیران یکی از شرکت‌های روغن‌ساز داخلی گفت: توسعه دانش فنی فرآیندی که مورد نیاز صنعت پالایش نفت، گاز و پتروشیمی است یکی از مهمترین وظایف پردیس پایین‌دستی پژوهشگاه صنعت نفت است.

وی توسعه دانش و ارائه آن به صنعت را جزو فعالیت‌های این پردیس برشمرد و گفت: دانش فنی از یک سو باعث می‌شود که بتوانیم واحدهای متفاوتی را طراحی کنیم و به نگهداشت آن واحد کمک کنیم و از سوی دیگر نیاز کشور به شرکت‌های خارجی برای تامین دانش فنی را به حداقل می‌رساند.

رئیس پردیس پایین‌دستی پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه ساخت و تولید مواد شیمیایی یکی از ملزومات مهم صنعت نفت به شمار می‌آید تصریح کرد: با توجه به منع ورود بعضی از مواد شیمیایی در دوران تحریم و نیاز صنعت به این مواد، تولید موادی نظیر نانو، کاتالیست‌ها، جاذب‌ها، روغن‌ها و گریس‌ها در دستور کار پژوهشگاه صنعت نفت قرار گرفت.

زمانیان ارائه خدمات فناورانه به صنعت را سومین وظیفه پردیس پایین دستی خواند و گفت: بسیاری از مجموعه‌های صنعت نفت و حتی بخش‌های خصوصی، پژوهشگاه صنعت نفت را به عنوان مرجع و تأییدکننده محصولات به حساب می‌آورند به‌طور نمونه پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه کاتالیست، ارزیابی نفت خام، روغن و گریس‌ها به‌عنوان مرجع در صنعت شناخته شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون روغن پایه ۱ در شرکت های داخلی تولید می‌شود، تصریح کرد: استفاده از روغن‌های گروه ۲ و ۳ در کشور بسیار زیاد است اما متأسفانه تولیدی در این زمینه وجود ندارد، برهمین اساس چناچه تولید این روغن‌ها در دستور کار پژوهشگاه صنعت نفت قرار گیرد می‌تواند ارزش افزوده خیره‌کننده‌ای را برای کشور به همراه داشته باشد.

زمانیان با بیان اینکه پژوهشگاه در زمینه تولید روغن‌های پایه ۲ و ۳ اعلام آمادگی می‌کند، افزود: تولید این گروه از روغن‌ها در سه مرحله نمونه‌گیری، طراحی فرآیندها و آزمون پایلوتی قابل انجام است و سرانجام می‌توان بر اساس روغن موجود در شرکت‌های داخلی و ایجاد تغییرات لازم روی آن، روغن‌های گروه ۲ و ۳ را تولید کرد.

 رئیس پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت با تاکید بر اینکه طرح توسعه چندین پالایشگاه در کشور از سوی این مجموعه انجام شده است، گفت: در شرکت پالایش نفت بندرعباس تولید کک اسفنجی با دانش فنی پژوهشگاه انجام شده است و در این پالایشگاه ۱۴ واحد فرآیندی جدید طراحی شده است که از این میان هفت واحد تحت لایسنس پژوهشگاه صنعت نفت بوده است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون پردیس پایین دستی پروژه جاری با شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند در حال اجرا دارد که قرار است در این همکاری با دانش فنی پژوهشگاه کک سوزنی که یکی از پیچیده‌ترین محصولات پالایشگاهی است تولید شود.

زمانیان با بیان اینکه چهار واحد این پالایشگاه تحت لایسنس پژوهشگاه است، گفت: متاسفانه در زمان تحریم واردات کک سوزنی در کشور دچار مشکل شده است، اما با دانش‌فنی پژوهشگاه می‌توان بر این مشکل فائق آمد و خوشبختانه هم اکنون شاهد پیشرفت ۴۰ درصدی این پروژه هستیم.

رئیس پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت با تاکید بر اینکه طرح توسعه شرکت پالایش نفت کرمانشاه نیز از چندی پیش در دستور کار پژوهشگاه صنعت نفت قرار گرفته است، بیان کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده توانستیم ظرفیت این پالایشگاه را از ۲۰ هزار بشکه در روز به ۴۰ هزار برسانیم و از ۱۲ واحد طراحی شده در این پالایشگاه ۹ واحد تحت لایسنس پژوهشگاه صنعت نفت است.

وی در پایان تصریح کرد: در سال‌های اخیر پژوهشگاه صنعت نفت ۴۴ لایسنس و ۱۵ کاتالیست و جاذب را به صنعت ارائه کرده است و توانسته دانش‌فنی خود را در زمینه‌ گریس‌ها و روغن‌های صنعتی به بخش خصوصی برای توسعه و تجاری‌سازی واگذار کند.

منبع: شانا

کلیدواژه: پژوهشگاه صنعت نفت دانش فنی پژوهش و فناوری دانش فنی پژوهشگاه پالایش نفت روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • علم و دانش‌پایه و اساس سعادت و اقتدار یک کشور است
  • جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری